Med Wifog får du 200 fria sms och 100 samtalsminuter.
Här ställer du dig på kö – Wifog är helt kostnadsfritt.

Tisdagen den 10 december var inte vilken dag som helst – det var dagen då mobilkartan ritades om. Nu får alla svenskar 2 GB med mobilt surf. Dessutom ingår det 100 fria samtalsminuter och 200 sms varje månad.
Och du behöver inte betala en krona.

Du slipper abonnemangskostnader, räkningar, avtal och bindningstider. Den nya och heta tjänsten Wifog har redan tagit Sverige med storm.
– Vi bestämde oss för att ändra spelreglerna och erbjuda gratis surf, så mycket användarna orkar. Alla förstår den här idén och intresset är enormt, säger Annica Englund.

Det har rasat in beställningar på de åtråvärda sim-korten och nu kan alla svenskar få 2 GB surf – utan kostnad.
Allt du behöver göra är att titta på en kort reklamfilm ungefär en gång varannan timme.
– Det viktigaste för oss är att vara tydliga med att allt verkligen är gratis och att surfet verkligen är helt obegränsat, säger marknadschefen.

Intresset för Wifog har varit lavinartat och företaget har redan fått 25 000 kunder. Därför går det bara att ställa sig i kö för ett sim-kort just nu.
– Vi arbetar för högtryck för att hinna med och vi räknar med att kunna skicka ut sim-kort om några korta veckor igen. Då kommer vi också kunna slå på portering av befintliga nummer samt erbjuda ny funktionalitet i våra appar och på vår webbplats, säger Johan Eriksson, vd för Wifog.

För att kunna erbjuda en bra och snabb surf har Wifog köpt in sig i 3:s 3G-nät. Klicka in dig på länken nedan för att ta del av den populära gratistjänsten Wifog.

Med Wifog får du 200 fria sms och 100 samtalsminuter.
Här ställer du dig på kö – Wifog är helt kostnadsfritt.

Det här är Wifog
• Du betalar 0 kronor och för detta får du 2 GB surfning i din mobil och surfplatta. Du får även 100 gratis samtalsminuter och 200 fria SMS per månad.
• Varför är det gratis? Jo, Wifog fungerar precis som kommersiell tv – bara du tittar på reklamen så får du resten gratis. De kommer att visa reklam ungefär en gång varannan timme, ca 30-45 sekunder åt gången.
• I och med att Wifog har tillgång till hela 3:s 3G-nät och distribution behöver du inte oroa dig över täckning eller hastighet (upp till 32 Mbit/s).
• Efterfrågan på sim-kort är enormt stor och Wifog arbetar för högtryck för att hinna med. Just nu går det bra att ställa sig i kö för att få kortet som alla vill ha. Wifog räknar med att skicka ut sim-kort om några veckor igen.
Här registrerar du dig för Wifog.