Läs mer om Norges alla spännande destinationer på Visitnorways hemsida.

De flesta människor har någon gång tänkt och funderat på hur det skulle vara att vara en fågel och se på världen uppifrån. Nu har du möjlighet att göra det, tack vare den senaste tekniken.

Fjord Norways hemsida kan med hjälp av 360-graders panoramabilder ge dig en syn som du aldrig sett förut – vare sig du har besökt området tidigare eller inte.

Med några enkla knapptryckningar kan du själv navigera dig fram i området och uppleva fjordlandskapet sommartid, UNESCO-fjordarna Nærøyfjord och Geirangerfjord samt städer som Stavanger och Ålesund.

Du kommer inte att bli besviken. Den vackra naturen, med branta berg som sluttar rakt ner i de blågröna fjordarna, kan få vilken globetrotter som helst att tappa hakan.

Hur häftigt det än må vara att se landskapet ur ett fågelperspektiv går det inte att jämföra med att uppleva Fjord Norge, med alla sinnen, på plats. Att höra fågelkvittret, känna de varma strålarna från solen och lukten av natur är något som inte ens den senaste tekniken kan förmedla via datorn.

Klicka här för att uppleva den fantastiska naturen i 360-bilder.

Här kan du läsa mer om vad du kan se och göra i Fjord Norge.

Praktiska restips:

Hotell: Besök gärna Thon Hotels som finns på 66 platser i Norge. Ett perfekt sätt att kombinera en aktiv semester med en avslappnande hotellupplevelse. Fler bra restips och erbjudanden på utvalda orter hittar du på Thon Hotels hemsida.

Resor: Hurtigruten - Världens vackraste sjöresa. Följ med på en fantastisk tur från Kirkenes till Bergen. Med nya Packat & Klart erbjudandet är upplevelsen närmare än någonsin – från 6371 SEK (inkl. flyg och hotell). Läs mer på Hurtigrutens hemsida.

Mer läsning: Är du intresserad av en sommarsemester i Norge och vill läsa mer om alla de fantastiska aktiviteter landet erbjuder? Läs mer på Visit Norways hemsida.