På Visit Norways hemsida kan du läsa ännu mer om vad som finns att göra i Norge.

Norge är ett avlångt land och det finns oerhört mycket att se. Det gör att det är svårt att välja vilken eller vilka städer man ska prioritera.

Det vanligaste sättet att ta sig runt om man vill hinna se många olika platser är bil. Nackdelen då är att det tar lång tid att ta sig mellan platserna, och mycket av semestern går åt till transport.

Med Widerøe slipper du det problemet. Flygbolaget har en Norge runt-biljett som gör att du kan resa hur mycket du vill under två veckor. Då slipper du långa transporttider och det är inte alls särskilt dyrt – kanske till om det billigare än vad bensinkostnaderna skulle vara om du väljer bil. En Norge runt-biljett kostar nämligen från 2 790 kronor.

Totalt flyger Widerøe till 44 olika platser i Norge och ett av de populäraste sträckorna är kustlinjen, där ingen plats är den andra lik. Här finns ett rikt djurliv och en av de mest majestätiska arterna är helt klart havsörnen. För att öka chanserna att se Nordeuropas största rovfågel finns havsörnssafari i både Lofoten och på Slatstraumen.

Vad kan vara bättre än att vakna upp till ljudet av måsar vågor och doften av havssalt? För den ultimata kustupplevelsen finns det övernattningsmöjligheter i klassiska fyrar. I området finns även långa vita stränder och fantastiska möjligheter till surfing.

Möjligheterna till en oförglömlig sommar längs den norska kusten är väldigt goda och Widerøe kan ta dig till alla pärlor. Flyg till exempel till Bergen för att se örnar och valar, vidare till Kristiansands härliga strändar och sedan kan du surfa i Stavangar. Med Norge runt-biljetten väljer du själva var, och hur ofta, du vill flyga under två veckor.

Klicka här för att läsa mer om Widerøe eller för att boka din biljett.

Praktiska restips:

Hotell: Besök gärna Thon Hotels som finns på 66 platser i Norge. Ett perfekt sätt att kombinera en aktiv semester med en avslappnande hotellupplevelse. Fler bra restips och erbjudanden på utvalda orter hittar du på Thon Hotels hemsida.

Resor: Med Widerøe kan du enkelt, snabbt och billigt flyga i hela Norge. Bland annat erbjuder man unika biljetter från 2 790 kronor som tillåter dig utforska hela Norges kustlinje. Läs mer på Widerøes hemsida.

Mer läsning: Är du intresserad av en sommarsemester i Norge och vill läsa mer om alla de fantastiska aktiviteter landet erbjuder? Läs mer på Visit Norways hemsida.