Här kan du läsa mer om Norge och om alla som finns att uppleva i grannlandet.

När man ser bilder härifrån är det lätt att tro att man hamnat på ett naturreservat för omgivningen är så fantastisk vacker, men i stället är det Trones golfbana.

Att den lockar folk från hela världen är lätt att första och de flesta som varit här börjar direkt planera för nästa resa tillbaka hit. Banan ligger på en halvö i Trondheimsfjorden och vyerna man får bevittna här går inte att klaga på.

Det är lätt att glömma bort att man är här för att spela golf när man ser utsikten över fjorden och stora delar av Innherred.

Efter en runda på 18-hålsbanan kanske tekniken behöver finjusteras och därför finns det både ett närspelsområde och en puttinggreen. För den som bara vill avreagera sig och slå långt finns också en drivingrange.

Efter en dag på golfbanan finns det gott om andra aktiviteter i området, som har en väldigt anrik historia. I Innherred finns många intressanta muséer och här finns också Norges mest kända hällristning Bølareinen.

Besök Innherred för mer information om golf, historia och de möjligheter de erbjuder.

Foto: Stiklestad golfklubb

Boendetips i Innherred:

Thon Hotels: finns på 66 platser i Norge. Ett perfekt sätt att kombinera en aktiv semester med en avslappnande hotellupplevelse. På Thon Hotels hemsida hittar man aktuella priser – se vilka möjligheter som finns just i Innherred.