På Visit Norways hemsida kan du läsa ännu mer om vad som finns att göra i Norge.

Ta ett bad i Oslofjorden på måndag, vandra i Fjell Norge på onsdag och under helgen kan du välja mellan att strosa i Bergen eller titta på hällristningar i Alta. Hur ska det vara möjligt kanske du tänker?

Det går tack vare Widerøe. Flygbolaget gör att du kan uppleva Norge hur du vill under 14 dagar. Allt du behöver är en enda biljett, sedan kan du åka till 44 destinationer, många av dessa är mindre platser som många andra turister missar.

Ett vanligt problem under semestern är att det är så långa avstånd mellan det man vill uppleva att man måste prioritera bort vissa grejer. Sådana problem slipper du nu. Du kan glömma långa avstånd, vägtullar och färjeköer. Det är bara att sätta sig på flyget och en stund senare är du framme, snabbt och enkelt.

Att flygluffa innebär oändligt med möjligheter. Du bestämmer själv var du vill åka, vad du ska göra och hur länge du vill vara bort. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Dessutom är det inte särskilt dyrt. Priserna för två veckor, med oändligt med resor, är från 2 769 norska kronor. Billigt, med tanke på hur mycket du får se och uppleva.

Klicka här för att läsa mer om Widerøe eller för att boka din biljett.

Praktiska restips:

Hotell: Besök gärna Thon Hotels som finns på 66 platser i Norge. Ett perfekt sätt att kombinera en aktiv semester med en avslappnande hotellupplevelse. Fler bra restips och erbjudanden på utvalda orter hittar du på Thon Hotels hemsida.

Resor: Med Widerøe kan du enkelt, snabbt och billigt flyga i hela Norge. Bland annat erbjuder man unika biljetter från 2 790 kronor som tillåter dig utforska hela Norges kustlinje. Läs mer på Widerøes hemsida.

Mer läsning: Är du intresserad av en sommarsemester i Norge och vill läsa mer om alla de fantastiska aktiviteter landet erbjuder? Läs mer på Visit Norways hemsida.