Läs mer om Norges alla spännande destinationer på Visitnorways hemsida.

När du är på semester är det viktigt att bo bra. Det är lätt att intrycket av en härlig resa försämras om boendet inte håller måttet. För att inte det ska hända i Norge kan du boka in dig på Thon Hotels – då bor du både bekvämt och prisvärt.

Thon Hotels är en av Norges största kedjor och deras hotell ligger ofta i anslutning till de populära orterna och naturattraktionerna. Från Ålesund i Fjord Norge, via medeltida Trondheim till pärlorna Lofoten och Bodø i norr.

Efter en dag förmodligen full med äventyr, som kanske havsrafting, en tuff vandringstur eller en kajakupplevelse, kommer du att uppskatta ett bra boende.

Om du dessutom har tänkt hinna med flera orter i Norge kan det var bekvämt att bo på samma hotellkedja under hela semestern. Något som är möjligt med Thon Hotels då de finns på 66 platser, runt om i landet.

Thon Hotels tar dessutom sitt ansvar för miljön. De satsar stort på att spara energi och reducera avfall och har fått det norska miljöcertifikatet Miljøfyrtårnet.

Klicka här för att boka rum på Thon Hotels under din vistelse i Norge.

Praktiska restips:

Hotell: Besök gärna Thon Hotels som finns på 66 platser i Norge. Ett perfekt sätt att kombinera en aktiv semester med en avslappnande hotellupplevelse. Fler bra restips och erbjudanden på utvalda orter hittar du på Thon Hotels hemsida.

Resor: Hurtigruten - Världens vackraste sjöresa. Följ med på en fantastisk tur från Kirkenes till Bergen. Med nya Packat & Klart erbjudandet är upplevelsen närmare än någonsin – från 6371 SEK (inkl. flyg och hotell). Läs mer på Hurtigrutens hemsida.

Mer läsning: Är du intresserad av en sommarsemester i Norge och vill läsa mer om alla de fantastiska aktiviteter landet erbjuder? Läs mer på Visit Norways hemsida.