Läs mer om Rica hotell på deras hemsida.

På hotellkedjan Rica satsar man hårt på att servera frukost som håller absolut toppklass och som ger dig som besökare bästa möjliga start på dagen.

I utbudet finner du bland annat färskpressad juice, hembakt mörkt bröd, ugnsbakad omelett, bacon, ägg och den hyllade varmrökta laxen med smak av chili och kakao.

Ett kvitto på hotellkedjans dominans gentemot sina konkurrenter är att deras frukost "God morgen" tagit förstaplatsen som Norges bästa hotellfrukost – hela åtta år i rad.

Med andra ord; Om morgonmålets kvalitet är av yttersta vikt när du väljer vart du ska bo finns det inte mycket att fundera över. Ricas satsning på att ge dig en stadig frukost saknar motstycke.

Rica är en hotellkedja som har omkring 80 hotell runt om i Norge och Sverige. Här kan du hitta ditt hotell och boka ett besök.

Läs mer om Rica hotell på deras hemsida.

Läs mer om Norges alla spännande destinationer på Visitnorways hemsida.

Praktiska restips:

Hotell: Besök ett av Rica Hotels närmre 80 hotell i Norge och Sverige. Varför inte börja dagen med deras flerfaldigt prisbelönta frukost? Läs mer på Ricas hemsida.

Resor: Hurtigruten - Världens vackraste sjöresa. Följ med på en fantastisk tur från Kirkenes till Bergen. Under resan besöks hela 34 hamnar och ni ser bland mycket annat Nordkap, Trollfjorden, Lofoten och den undersköna Helgelandskusten. Läs mer på Hurtigrutens hemsida.

Mer läsning: Är du intresserad av en sommarsemester i Norge och vill läsa mer om alla de fantastiska aktiviteter landet erbjuder? Läs mer på Visit Norways hemsida.