Här kan du se till att ditt företag får upp till 4 procent tillbaka på alla resor.
Registrera dig helt gratis. Det tar tre minuter.

Regionen Linköping/Norrköping är den fjärde folktätaste i Sverige med en befolkning på 600 000 människor. Här finns många EuroBonus-medlemmar och mängder med nationella och internationella företag.
Sedan ett tag tillbaka har SAS trafikerat sträckan Linköping till Köpenhamn med 28 avgångar i veckan.

Ett av världens punktligaste flygbolag satsar alltså på den spännande tillväxtmarknaden i Östergötland. Det här är även goda nyheter för Linköping City Airport.
– Det är med stor glädje vi välkomnar SAS till vår region och till Linköping. Linköping City Airport har etablerat sig som regionens affärsflygplats med fokus på internationell trafik. Med SAS får vi en rejäl kapacitetshöjning som är efterlängtad av det regionala näringslivet, säger Camilla Lejon, VD för Flygmex AB och Linköping City Airport.

Nu blir det enkelt för fritidsresenärerna och affärsresenärerna att nå ut i Europa och resten av världen. Tidigare har man behövt flyga till Arlanda först, men nu erbjuder alltså SAS 28 avgångar i veckan på sträckan Linköping-Köpenhamn.

Det finns dessutom ännu fler goda nyheter för företagarna i regionen. SAS Credits är ett bonussystem som ger företagen upp till fyra procent tillbaka på resandet. Det är helt kostnadsfritt att registrera sig och dessutom kan de anställda använda sina EuroBonus-kort som vanligt – man tjänar alltså dubbelt på resandet.

Här kan du se till att ditt företag får upp till 4 procent tillbaka på alla resor.
Registrera dig helt gratis. Det tar tre minuter.

Det här är SAS Credits:
• Det kostar ingenting att vara med i SAS Credits. Allt du behöver göra är att fylla i ditt företags uppgifter, vilket du kan göra här.
• Även när du samlar SAS Credits till företaget, kan du samtidigt utnyttja fördelarna med EuroBonus och samla poäng dit.
• Som SAS Credits-kund får du 2 procent tillbaka på alla resor i SAS Go. Flyger du med SAS Plus eller SAS Business får du 4 procent tillbaka.
1 SAS Credit-poäng motsvarar 1 krona till nya resor.
• Förutom dina flygresor, kan du samla poäng genom att bo på hotell. Läs mer om hur här.
Här fyller du i ditt företags uppgifter för att vara med i SAS Credits.