Här kan du få kostnadsfri lånehjälp. Fyll i det enkla formuläret och få låneerbjudanden från upp till över 20 banker och låneinstitut.

Krissituationen var ett faktum. Den höga restskatten blev övermäktig och Marcus hade inte möjlighet att lösa problemet på egen hand. Utan ekonomisk hjälp skulle han hamna i Kronofogdens register.

– När man är i knipa behöver man hjälp snabbt. Jag trodde inte att restskatten skulle bli så hög och hade inte pengar just då för att kunna betala den, säger han.

Marcus vände sig till Freedom Finanace. Med deras hjälp kunde han att hitta en lånelösning som löste den hastigt uppkomna krisen.

– Jag fick precis den hjälp jag behövde. Det hela blev bättre än jag trodde, säger han.

Hos Freedom Finance går det att söka lån på upp till en halv miljon kronor utan säkerhet. Räntan ligger vanligtvis mellan 3,25 och 18,5 %.
Låneförmedlaren är van att släcka bränder för de som behöver låna pengar snabbt. Via länken räknar man enkelt ut sin månadskostnad och ansöker om lån hos Freedom Finance.

Här kan du få kostnadsfri lånehjälp. Fyll i det enkla formuläret och få låneerbjudanden från upp till över 20 banker och låneinstitut.

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån, bolån och billån.
• Företaget förmedlar banklån från ett 20-tal olika banker och långivare.
• Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.