Ta del av bästa möjliga låneränta: Kolla HÄR kostnadsfritt

1. Tror att de inte kan få lån
En vanlig miss är att man tror att det är omöjligt att få lån. Ett vikariat, timanställning eller projektanställning behöver dock inte betyda att det är uteslutet. Alla banker och långivare fungerar olika och har olika krav. Via låneförmedlaren Freedom Finance kan du kostnadsfritt se över marknadens alternativ.

2. Går enbart till sin ordinarie bank
När det är dags att ansöka om lån är det vanligt att man enbart går till sin ordinarie bank. Men sannolikheten att någon annan skulle erbjuda en bättre ränta är faktiskt ganska stor.

3. Jämför inte
För att hitta den bästa räntan är det allra viktigaste att jämföra marknadens alternativ. Ska man själv ringa runt kan det ta väldigt lång tid att hitta ett bra alternativ. Därför erbjuder Freedom Finance att helt kostnadsfritt skanna av marknaden och jämföra över 25 olika banker och långivares erbjudanden. På så vis kan du vara säker på att du blir erbjuden bästa möjliga ränta.

4. Har flera olika smålån och krediter
Med flera olika smålån och krediter kan månadskostnaden lätt skena iväg. Via Freedom Finance kan du samla dina lån och krediter till ett enda och få en ny, lägre ränta.

Här kan man hitta bästa möjliga ränta: Kolla vilka räntor du kan ta del av!

*Ränteex.: Annuitetslån 14 år, 250 000kr, rörlig ränta 5,77 % (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92 %, tot. belopp 364 993 kr, kostnad 2 173kr/mån (168 avbet.). Räntor 170920.
(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 25 olika banker och långivare.
• Det är kostnadsfritt att ta del av deras tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots din ansökan skickas till flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.