Låna upp till 600 000 kronor – här kan du få bästa möjliga ränta.

Freedom Finance är en låneförmedlare som har hjälpt tusentals svenskar till bättre lånevillkor. Oavsett om du vill samla tidigare lån och krediter eller om du vill ansöka om ett första lån är det alltid en bra idé att använda sig av deras tjänster. Via Freedom Finance kan du ansöka om lån på upp till 600 000 kronor.

1. Surfa in på freedomfinance.se
Steg ett är att gå in på freedomfinance.se och skicka in en låneansökan. Där får du fylla i önskat lånebelopp och återbetalningstid. Att fylla i och skicka in ansökan tar bara någon minut. Freedom Finance jämför sedan över 25 olika banker och långivares erbjudanden helt kostnadsfritt.

2. Jämför dina erbjudanden
Efter bara några minuter kan dina första låneerbjudanden börja trilla in. Men ett tips är att vänta något dygn så att du är säker på att alla erbjudanden syns. Vissa banker kan nämligen dröja lite längre. När du har fått dina alternativ är det bara att börja jämföra!

3. Välj det som passar dig bäst
Vilket alternativ passar dig bäst? När du har hittat något som passar dig väljer du det och pengarna finns snart på ditt konto. Har du använt dig av Bank-ID kan pengarna komma in på kontot redan nästa dag.

Många gör missen att enbart gå till sin ordinarie bank när det är dags att ansöka om lån, men det är inte alltid banken erbjuder den bästa räntan. Därför är det alltid en bra idé att låta Freedom Finance jämföra marknadens alternativ åt dig.

Här kan man hitta bästa möjliga ränta: Kolla vilka räntor du kan ta del av!

*Ränteex.: Annuitetslån 14 år, 250 000kr, rörlig ränta 5,77 % (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92 %, tot. belopp 364 993 kr, kostnad 2 173kr/mån (168 avbet.). Räntor 170920.
(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 25 olika banker och långivare.
• Det är kostnadsfritt att ta del av deras tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots din ansökan skickas till flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.