Hur mycket går du miste om varje månad? Testa räntan här!

Många tror att låneärenden är komplicerade och tar lång tid. Att boka en tid med sin bankman och jämföra olika alternativ kan ta veckor. Men så behöver det inte vara.

Genom att fylla i ett enkelt formulär på www.freedomfinance.se.se kan man snabbt och enkelt få tag på bästa möjliga låneränta. De jämför nämligen över 30 olika banker och långivares erbjudanden.

Så oavsett om man vill samla flera olika smålån och krediter till ett enda och på så vis komma ned i månadskostnad eller om man ska ta ett första lån är det alltid en bra idé att använda sig av Freedom Finance.

Hos Freedom Finance kan man med en årsinkomst på 100 000 kronor ansöka om lån på upp till 600 000 kronor. Du behöver alltså inte ha ett fast jobb för att få lånet beviljat.

– Vi satsar hårt på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger en lånehandläggare.

Med snart 20 år i branschen har Freedom Finance hjälpt tusentals svenskar till bättre lånevillkor.

– Jag hjälpte nyligen en person som hade flera dyra lån och krediter. Han löste dem med hjälp av ett omläggningslån och sänkte sin månadskostnad med 4 046 kronor. Det är inte ovanligt att våra kunder sänker kostnaden så mycket.

Här kan man hitta bästa möjliga ränta: Kolla vilka räntor du kan ta del av!

*Ränteex.: Annuitetslån 14 år, 250 000kr, rörlig ränta 5,77 % (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92 %, tot. belopp 364 993 kr, kostnad 2 173kr/mån (168 avbet.). Räntor 170920.
(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 30 olika banker och långivare.
• Det är kostnadsfritt att ta del av deras tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots din ansökan skickas till flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.