Betalar du alldeles för hög ränta? Klicka här för att lägga om dina lån och ta del av marknadens bästa ränta!

Att ha flera smålån och krediter med skyhöga räntor är för många en mardröm. Tyvärr är det inte helt ovanligt att man hamnar där när man letar efter en snabb lånelösning. Men nu finns ett enkelt sätt som kan hjälpa dig ur skuldfällan.

Freedom Finance är en låneförmedlare som skannar av marknaden och hittar de bästa låneerbjudanden för just dig. Genom att ansöka om ett lån hos Freedom Finance kan man samla alla sina smålån och krediter till ett enda lån med lägre ränta.

En kund som gjorde just detta är Stefan. Med Freedom Finance hjälp lyckades han lägga om sina lån och sparade totalt 40 000 kronor. Genom att fylla i en enkel ansökan kan man helt gratis få reda på vilka låneerbjudanden man kan ta del av.

– Jag har på ett samtal sparat cirka 40 000 kronor i ränta och fått ungefär 1 200 kronor lägre månadskostnad, säger Stefan.

Stefan är inte ensam om att ha sparat pengar genom att lägga om sina lån. Sedan starten har Freedom Finance hjälpt många svenskar till bättre lånevillkor och är idag Nordens mest erfarna låneförmedlare.

Freedom Finance samarbetar med ett 20-tal olika banker och långivare vilket innebär att man kan vara säker på att man får bästa möjliga ränta när man använder sig av tjänsten.

– Efter att ha hjälpt så många svenskar, norrmän och finnar under så många år vet vi hur vi ska skanna marknaden på de bästa lånen. Vi satsar dessutom stort på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger en lånehandläggare på Freedom Finance.

Freedom Finance skannar av marknaden och hittar de bästa lånen. Här kan du se vilka erbjudanden du kan ta del av.

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 20 olika banker och långivare.
• Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.