Låna upp till 600 000 kronor via Freedom Finance – jämför alternativen helt kostnadsfritt HÄR.

Att ansöka om lån kan lätt bli ett stort projekt då olika banker och räntor ska jämföras. Det är även lätt hänt att man har flera lån från flera olika långivare vilket kan ge en onödigt hög månadskostnad.

Ett enkelt knep för att sänka kostnaderna är att samla lånen på ett och samma ställe. Det gör Freedom Finance dagligen åt sina kunder – helt kostnadsfritt.

Freedom Finance är gratistjänsten som letar fram lån med bästa möjliga villkor till kunderna. Som kund hos dem slipper man själv skanna marknaden, utan låter istället experter på området sköta jobbet.

En som tog beslutet att bli kund hos Freedom Finance är Johan. Han hade flera dyra lån och krediter som han fick hjälp med att lösa med hjälp av att samla lånen. Från att ha fem olika lån fick Johan, efter Freedom Finance hjälp, bara ett enda lån.

– Det gjorde att han sänkte sin månadskostnad med 4046 kronor, och det hör inte alls till ovanligheten att våra kunder sänker kostnaden med så mycket, säger en handläggare på Freedom Finance.

Via Freedom Finance har du med en årsinkomst på minst 100 000 kronor möjlighet att låna upp till 600 000 kronor. Man får dock inte ha någon obetald skuld hos Kronofogden. Trots att Freedom Finance jämför över 25 olika banker och långivares alternativ så görs endast en kreditupplysning.

– Vi satsar hårt på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger en handläggare.

Låna upp till 600 000 kronor via Freedom Finance – jämför alternativen helt kostnadsfritt HÄR.

*Ränteex.: Annuitetslån 14 år, 250 000kr, rörlig ränta 5,77 % (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92 %, tot. belopp 364 993 kr, kostnad 2 173kr/mån (168 avbet.). Räntor 170920.
(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 25 olika banker och långivare.
• Det är kostnadsfritt att ta del av deras tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots din ansökan skickas till flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.