Kolla: Är du drabbad? Här kan du helt gratis jämföra lån.

– Det är fantastiskt egentligen, säger Aleksandra som bor i Östersund.

Det är lätt hänt. Man samlar på sig lån efter lån och plötsligt är månadskostnaden utom kontroll. Som tur är finns en smidig lösning: Via Freedom Finance kan man samla sina tidigare lån och krediter till ett enda och på så vis få en ny lägre ränta.

Allt man behöver göra är att fylla i en enkel ansökan, sedan jämför Freedom Finance över 20 olika banker och långivares erbjudanden och efter bara några minuter kan du se dina erbjudanden direkt i mobilen.

Inget att förlora: Jämför dina låneerbjudanden – helt gratis.

Aleksandra är en av alla nöjda kunder som använt den smarta tjänsten. Hon och hennes sambo hade lån och krediter på över 350 000 kronor med räntor ända upp till 14 procent.

Hon förstod att hon var tvungen att samla sina lån för att komma ned i månadskostnad. Problemet var bara att hennes ordinare bank sa nej. Men via Facebook kom hon i kontakt med Freedom Finance som blev räddningen.

– Vi valde att låna 300 000 med en ränta på 3,99 procent. Egentligen är det fantastisk om man tänker på att vi hade flera krediter på cirka 350 000 med räntor från 5 upp till 14 procent, säger hon.

Hos Freedom Finance kan man ansöka om lån på upp till 600 000 kronor, helt utan säkerhet. De jämför över 20 olika banker och långivares erbjudanden så att man ska kunna få bästa möjliga ränta. Trots detta görs endast en kreditupplysning.

– Vi satsar hårt på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger en lånehandläggare på Freedom Finance.

Gör som Aleksandra: Ta reda på vilka erbjudanden du kan ta del av.

*Ränteex.: Annuitetslån 14 år, 250 000kr, rörlig ränta 5,77 % (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92 %, tot. belopp 364 993 kr, kostnad 2 173kr/mån (168 avbet.). Räntor 170920.
(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 20 olika banker och långivare.
• Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.