Går du i lånetankar? Se till att du får bästa möjliga ränta – här kan du se vilka erbjudanden du kan ta del av.

– Det tog bara en halvtimme, sedan var alla låneförslag från olika banker inne på datorn så att jag kunde jämföra förslagen. Det var en väldigt bra service, säger han.

Att använda sig av en låneförmedlare när man ansöker om lån är en riktigt bra idé eftersom man smidigt kan jämföra flera olika bankers låneerbjudanden. Du ökar alltså dina chanser till ett bra lån med bra ränta eftersom låneförmedlaren skannar av marknaden och hittar de låneerbjudanden som passar just dig allra bäst.

Freedom Finance har snart 20 år på nacken, vilket gör dem till Nordens mest erfarna låneförmedlare. En intressant sak med dem är du kan ansöka om lån på upp till 600 000 kronor utan säkerhet. Dessutom görs endast en kreditupplysning. Freedom Finance har flera gånger hittat lånelösningar åt kunder som fått nej hos sin vanliga bank.

– Det är fantastiskt bra. Jag trodde inte jag att jag kunde få lån som pensionär men det gick bra. Nu kan jag starta eget så småningom, säger Ann-Christin Olofsson som är en annan nöjd kund.

Hos Freedom Finance behöver inte ditt ekonomiska förflutna sätta stopp för ett lån, men det är en fördel att visa upp så mycket som möjligt kring din nuvarande ekonomiska situation.

– Efter att ha hjälpt så många svenskar, norrmän och finnar under så många år vet vi hur vi ska skanna marknaden på de bästa lånen. Vi satsar dessutom stort på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger en lånehandläggare på Freedom Finance.

För att ansöka om lån via Freedom Finance behöver du vara över 18 år och ha en årsinkomst på minst 100 000 kronor. Det är möjligt att få ett lån beviljat trots betalningsanmärkningar, dock är det viktigt att man inte har några obetalda skulder hos kronofogden.

Hitta ditt drömlån redan idag: Här finns marknadens bästa låneerbjudanden samlade på ett och samma ställe.

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 25 olika banker och långivare.
• Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.