Här hittar man bästa möjliga låneräntor. Det är helt gratis att kolla!

En vanlig lånemiss är att ansöka om lån hos sin ordinarie banktrots att de kanske inte erbjuder den bästa möjliga räntan. Hos Freedom Finance kan man ansöka om upp till 600 000 tusen kronor. Allt man behöver göra är att fylla i ett enkelt formulär. Sedan sköter Freedom Finance resten.

Freedom Finance jämför över 20 olika banker och långivares erbjudanden. Sedan kan du i lugn och ro välja det alternativ som passar bäst. Lars är en av alla nöjda kunder som använt sig av tjänsten.

– Det tog bara en halvtimme, sedan var alla låneerbjudanden från olika banker inne så att jag kunde jämföra dem. Det var en väldigt bra service, säger Lars.

Gör som Lars – kolla vilken ränta du kan få!

Freedom Finance skannar effektivt av marknaden för att hitta bäst låneerbjudande vilket sparar dig timtals av arbete.

– Efter att ha hjälpt så många svenskar, norrmän och finländare under så många år vet vi hur vi ska skanna marknaden på de bästa lånen. Vi satsar dessutom stort på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger en lånehandläggare på Freedom Finance.

Med snart 20 års erfarenhet har Freedom Finance blivit Nordens mest erfarna långivare. Hos dem kan man ansöka om lån med en årsinkomst på 100 000 kronor. Dessutom görs endast en kreditupplysning trots att man ansöker hos flera olika banker.

Se till att du får bästa möjliga ränta: Använd dig av Freedom Finance.

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 20 olika banker och långivare.
• Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.