Här kan man hitta bästa möjliga ränta: Kolla vilka räntor du kan ta del av!

För att få tag på den bästa räntan gäller det att jämföra alternativen. Men det är inte så lätt när utbudet är enormt. Många väljer istället att gå till sin ordinarie bank – trots att någon annan med största sannolikhet kan erbjuda en bättre ränta.

Det är här Freedom Finance kommer in i bilden, en låneförmedlare som förmedlar lån från över 25 olika banker och långivare. När du ansöker om lån via dem jämför de marknadens alternativ så att du kan vara säker på att du får tag på bästa möjliga ränta.

Stefan är en av alla som använt deras tjänst. Han hade flera dyra lån och krediter men genom att samla lånen till ett enda och få en ny ränta kunde han sänka månadskostnaden rejält.

– Jag har på ett samtal sparat cirka 40 000 kronor i ränta och fått ungefär 1 200 kronor lägre månadskostnad, säger Stefan.

Och han är inte ensam. Aleksandra hade också flera dyra lån och krediter med räntor upp till 14 procent. Efter att ha kommit i kontakt med Freedom Finance lyckades hon sänka den till 3,99 procent istället.

– Vi valde att låna 300 000 med en ränta på 3,99 procent. Egentligen är det fantastisk om man tänker på att vi hade flera krediter på cirka 350 000 med räntor från 5 upp till 14 procent, säger hon.

Eftersom alla banker och långivare har olika regler och krav ser lånemöjligheterna olika ut beroende på vem man vänder sig till. Men genom att jämföra lånen via Freedom Finance ökar man både chanserna för att få lånet beviljat och till en bra ränta.

– Min egen bank sa nej så då testade jag Freedom Finance utan större förhoppningar. Men det visade sig vara väldigt snabbt och enkelt, och dessutom fick jag ett låneerbjudande med förvånansvärt låg ränta. Jag kunde inte varit mer nöjd, säger kunden Andreas.

Freedom Finance är en av Nordens mest erfarna långivare med snart 20 år på nacken. Via dem kan man ansöka om lån på upp till 600 000 kronor med en årsinkomst på minst 100 000 kronor. Man kan få lånet beviljat trots betalningsanmärkningar, men man får inte ha någon aktuell skuld hos Kronofogden.

Här kan man hitta bästa möjliga ränta: Kolla vilka räntor du kan ta del av!

*Ränteex.: Annuitetslån 14 år, 250 000kr, rörlig ränta 5,77 % (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92 %, tot. belopp 364 993 kr, kostnad 2 173kr/mån (168 avbet.). Räntor 170920.
(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 25 olika banker och långivare.
• Det är kostnadsfritt att ta del av deras tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots din ansökan skickas till flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.