Här kan du enkelt, och kostnadsfritt, ta reda på hur mycket du kan spara genom att anlita Freedom Finance.

Bilköpet är sällan en billig historia och för att få så låga kostnader per månad som möjligt gäller det att vara smart.

De flesta bilfirmor erbjuder billån där bilen utgör säkerheten för lånet, men då får man vara beredd att lägga ut en större kontantinsats – minst 20 % av värdet på bilen.

Lånehandläggaren Sofie tipsar om att ta ett privatlån till bilköpet istället.

– Hos oss på Freedom Finance är det många som ansöker om privatlån när de köper bil Där ligger räntan från 3,25 procent, säger Sofie.

Just att man slipper kontantinsatsen är avgörande för många. Vid privatlånet behöver man heller inte uppge någon information om det stundande köpet.
– Vid privatlånen jobbar vi med runt 20 banker och låneinstitut. Det här underlättar för bilköparen då processen kan bli krånglig hos en bilhandlare, säger Sofie.

Även för de som redan har köpt sin bil kan Freedom Finance hjälpa till att kapa månadskostnaderna. Många anser att deras befintliga lån är för dyrt och vill spara pengar – Freedom Finance löser då det gamla lånet och hjälper kunden att hitta ett med bättre villkor.

– Det finns så mycket pengar att spara men människor vet inte om detta – eller så orkar man helt enkelt inte. Vi hjälper folk dagligen till en bättre ekonomi, säger Sofie.

Att det hela går snabbt är också en anledning till att många vänder sig till Freedom Finance. Fyll i ett formulär – sedan tar handläggare som Sofie hand om dig och presenterar olika förslag. Det tar någon minut, kostar inget och det är inte bindande att fylla i formuläret.

– Man kan kolla möjligheterna och se vad andra har att erbjuda, många tjänar på det. Du kanske har sökt lån via din egen bank men vill kolla möjligheter och jämföra hos oss. Det är inte bindande och kostar inget, säger Sofie.

Här kan du enkelt, och kostnadsfritt, ta reda på hur mycket du kan spara genom att anlita Freedom Finance.