Hos Freedom Finance lånar du alltid säkert och till bra villkor.
Läs mer och få gratis rådgivning!

Det är alltid lite skrämmande när det kommer till stora beslut gällande ekonomin. Vem ska man låna av och hur vet man att det är en säker långivare? Tyvärr kan det ibland vara svårt att navigera rätt bland seriösa företag och bluffare. Här är några tecken man ska hålla extra koll på.

Först och främst ska man se till så att företaget man lånar av är registrerat i Sverige och därtill att de är godkända av Finansinspektionen. Nästa steg är att kasta ett extra öga på deras hemsida: Verkar den trovärdig?

Vanliga varningstecken på en bluffsajt kan vara felstavningar och ett dåligt språk överlag. Kolla också så att hemsidan omfattas av en så kallad transportlagersäkerhet, vilket innebär att det är säkert att utbyta krypterad information mellan datasystem. Om webbadressen börjar med https:// vet man att den är säker.

En långivare som uppfyller alla krav är Freedom Finance. Med 17 års erfarenhet av låneförmedling är de ett av Sveriges ledande företag inom branschen. Sedan flera år är de även verksamma i Finland och Norge.

Hos Freedom Finance kan man ta privatlån på upp till 500 000 kronor. De hjälper även sina kunder med att samla flera lån till ett, vilket kan göra att man sparar flera tusen kronor i månaden.

Tryggt och säker hos Freedom Finance.
Ansök om lån eller samla befintliga – helt gratis.

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 20 olika banker och långivare.
• Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.