Här kan du få kostnadsfri lånehjälp. Fyll i det enkla formuläret och få låneerbjudanden från upp till över 20 banker och låneinstitut.

Det går att förändra sin ekonomiska situation. Fråga bara signaturen KL, som har berättat om sitt genidrag på låneförmedlaren Freedom Finances kundsida.

Genom att fylla i en låneansökan i två enkla steg blev KL uppringd av Freedom Finance.

Freedom Finance jämför låneerbjudanden från flera av Sveriges banker och låneinstitut för att hjälpa sina kunder att hitta rätt lån. Att ta hjälp kostar ingenting.

”Det var snabbt och enkelt. Utmärkt att man själv i lugn och ro kan jämföra och välja mellan olika långivare. Jag sparade drygt 5 000 kr i månadskostnad på att lägga om mina lån.” skriver signaturen KL på hemsidan.

Freedom Finance får ofta liknande kommentarer om sina tjänster. Med 17 års erfarenhet är de en av Sveriges ledande låneförmedlare och i dag har man hjälpt tusentals att förändra sin ekonomiska situation.

Kundsidan fylls av kommentarer från människor som fått snabb hjälp. Att fylla i låneansökan tar bara någon minut och sedan sköter Freedom Finance resten. Då de är helt fristående kan Freedom Finance samla låneerbjudanden från landets ledande låneinstitut.

I KL:s fall ledde det till att månadskostnaden för lånen blev 5 000 kronor billigare.

Här kan du få kostnadsfri lånehjälp. Fyll i det enkla formuläret och få låneerbjudanden från upp till över 20 banker och låneinstitut.

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån, bolån och billån.
• Företaget förmedlar banklån från ett 20-tal olika banker och långivare.
• Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.