Vill du samla dina lån och krediter? Freedom Finance vill hjälpa dig till bättre ekonomi. Klicka HÄR för att jämföra dina låneerbjudanden.

Att ansöka om lån kan verka krångligt för alla som inte känner till alla tips och tricks, det vill säga de allra flesta av oss. Därför är det många svenskar som går till sin ordinarie bank när det är dags att ansöka om lån.

Sannolikheten är dock stor att du kan hitta en bra mycket lägre ränta om du bara jämför lånevillkoren hos olika banker. Men det missar alltså många svenskar vilket gör att de betalar mer i ränta än vad de egentligen behöver.

Freedom Finance har identifierat det här vanliga problemet – och kommit med en lösning.

Hos Freedom Finance kan du låna upp till 600 000 kronor om du har en årsinkomst på minst 100 000 kronor. De jämför helt kostnadsfritt 25 olika banker och långivare för att hitta bästa möjliga ränta.

– Vi satsar hårt på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger en lånehandläggare på Freedom Finance.

Det tar bara någon minut att fylla i en låneansökan, sedan är det bara att luta sig tillbaka och låta Freedom Finance hitta det bästa erbjudandet.

Här kan man hitta bästa möjliga ränta: Kolla vilka räntor du kan ta del av!

*Ränteex.: Annuitetslån 14 år, 250 000kr, rörlig ränta 5,77 % (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92 %, tot. belopp 364 993 kr, kostnad 2 173kr/mån (168 avbet.). Räntor 170920.
(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 25 olika banker och långivare.
• Det är kostnadsfritt att ta del av deras tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots din ansökan skickas till flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.