Testa gratis: Vilka räntor kan du ta del av?

Vare sig man ska ansöka om lån för första gången eller om man vill samla sina tidigare lån och krediter är det alltid en bra idé att använda en låneförmedlare. Många missar att det faktiskt är så man smidigast hittar den bästa låneräntan.

Freedom Finance är en låneförmedlare som skannar marknaden och jämför över 20 olika banker och långivares erbjudanden. På så vis kan du vara säker på att de hittar bästa möjliga ränta åt just dig.

Johan är en av alla nöjda kunder. Han hade tidigare fem olika dyra lån och krediter som gjorde att månadskostnaden skenade iväg. Tack vare Freedom Finance lyckades han samla sina lån till ett enda och sänkte sin ränta rejält.

– Han sänkte sin månadskostnad med 4 046 kronor, och det hör inte alls till ovanligheten att våra kunder sänker kostnaden med så mycket, säger en handläggare på Freedom Finance.

Kolla: Får du lika låg ränta som Johan?

Att ansöka är enkelt. Man fyller i hur mycket man behöver låna och önskad återbetalningstid. Sedan sköter Freedom Finance resten – allt du behöver göra är att välja det låneerbjudande som passar dig bäst.

– Vi satsar dessutom hårt på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger en lånehandläggare på Freedom Finance.

Freedom Finance har hjälpt svenskar till bättre lånevillkor i snart 20 år vilket gör dem till Nordens mest erfarna låneförmedlare. En stor fördel är att det endast görs en kreditupplysning – trots att Freedom Finance jämför erbjudanden hos över 20 olika banker och långivare.

Ta det säkra före det osäkra: Jämför lånen – helt gratis.

*Ränteex.: Annuitetslån 14 år, 250 000kr, rörlig ränta 5,77 % (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5,92 %, tot. belopp 364 993 kr, kostnad 2 173kr/mån (168 avbet.). Räntor 170920.
(se aktuella ränteuppgifter på www.freedomfinance.se)

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 20 olika banker och långivare.
• Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.