Genom att samla lån kan man sänka månadskostnaderna avsevärt.
Ta del av Freedom Finance experthjälp helt kostnadsfritt.

Att låna pengar kan vara ett väldigt stort projekt då olika banker och olika räntor ska jämföras. Plötsligt har flera lån tagits från olika långivare – och då skjuter kostnaderna lätt i taket.

Ett enkelt knep för att sänka kostnaderna är att samla lånen på ett och samma ställe. Det gör Freedom Finance dagligen åt sina kunder – helt kostnadsfritt. Freedom Finance är gratistjänsten som letar fram lån med bästa möjliga villkor till kunderna. Som kund hos dem slipper man skanna marknaden och låter istället experter på området sköta jobbet.

En som tog beslutet att bli kund hos Freedom Finance är Johan. Han hade flera dyra lån och krediter som han fick hjälp med att lösa med hjälp av att samla lånen. Från att ha fem olika lån fick Johan, efter Freedom Finance hjälp, bara ett enda lån.

– Det gjorde att han sänkte sin månadskostnad med 4046 kronor, och det hör inte alls till ovanligheten att våra kunder sänker kostnaden med så mycket, säger en handläggare på Freedom Finance.

Även om Freedom Finance tar in flera olika lånealternativ görs endast en kreditupplysning hos UC. När alla låneerbjudanden kommit in kontaktar en lånehandläggare kunden. Just den personliga kundkontakten är något man värdesätter på företaget.

– Något som skiljer oss från flera låneförmedlare är att vi erbjuder möjligheten att få tala med en erfaren lånehandläggare. Vi är specialiserade på att förmedla lån med bästa möjliga villkor för varje kund och lånesituation, förklarar en handläggare på Freedom Finance.

Freedom Finance gör en gratis utvärdering av dina lån, som kan resultera i ett sparande på flera tusen kronor i månaden.

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån, bolån och billån.
• Företaget förmedlar banklån från ett 20-tal olika banker och långivare.
• Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.