Här kan du få kostnadsfri lånehjälp. Fyll i det enkla formuläret och få låneerbjudanden från upp till över 20 banker och låneinstitut.

För att få ordning på ekonomin gäller det främst att tänka metodiskt – och inte vara rädd att ta hjälp. Låneförmedlaren Freedom Finance har underlättat vardagen för många genom att ge privatlån som samlar tidigare lån och krediter.

Tips 1: Gör en lista över fordringsägare
Sammanställ räntesatsen och summan för varje lån och kredit för bättre en överblick. Det här är bra att använda som underlag när man skickar in sin ansökan om att samla lånen.

Tips 2: Försök att visa upp en god ekonomi
Om man inte har en fast inkomst gäller det att på andra sätt visa upp att man har god ekonomi. Det kommer att öka chanserna att få ett lån hos Freedom Finance.

Du kanske har ett sparkapital att visa upp? Om inte – sälj saker du inte använder!

Många väljer att säga upp diverse abonnemang och annat som man inte nyttjar för att kapa sina utgifter. Se över avtal och abonnemang och kolla möjligheten om de går att pressa priserna på dem.

Tänk på att bara för att man fått nej en gång betyder inte det att det blir ett nej nästa gång. Allt beror på den ekonomiska bild man kan visa upp vid ansökningstillfället.

Fördelarna
Det finns många fördelar med att samla sina lån och krediter till ett enda lån.

• Spara pengar. Det känns som att det samlade lånet tar lång tid att betala tillbaka – men i slutändan blir kostnaden lägre än om du har flera lån och krediter.

• Man slipper lägga pengar på uppläggningsavgifter, aviavgifter och andra administrativa avgifter från många flera olika långivare. Att kapa den här kostnaden gör att du kommer att spara pengar när du samlar lånen, även om inte räntesatsen blir bättre.

• Ett lån betyder amortering till endast en långivare. Amorteringen är anpassad just efter dina betalningsmöjligheter.

• Man får en bättre översikt när det är dags att betala räkningarna varje månad.

Här kan du få kostnadsfri lånehjälp. Fyll i det enkla formuläret och få låneerbjudanden från upp till över 20 banker och låneinstitut.