Här är tjänsten som kan ge dig bättre lånevillkor. Jämför och spara flera tusen kronor.

Många i vuxen ålder har lån att betala av – och när flera lån hopar sig kan det bli svårt att hålla reda på hur höga räntekostnader man egentligen har. Att låna pengar behöver faktiskt inte innebära skulder resten av livet till skyhöga månadsavgifter.

Det gäller bara att leta lån på rätt ställe.

Freedom Finance är Nordens mest erfarna låneförmedlare med sina snart 20 år på nacken. Hos dem kan man enkelt – och helt gratis – jämföra bankernas låneerbjudanden och välja det som passar bäst.

– Efter att ha hjälpt så många svenskar, norrmän och finnar under så många år vet vi hur vi ska skanna marknaden på de bästa lånen. Vi satsar dessutom stort på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger en lånehandläggare på Freedom Finance.

Dessutom kan man samla flera lån till ett om det är så att man har flera olika lån. Det kan nämligen resultera i onödigt höga månadskostnader, vilket man kan undvika genom att bara betala på ett lån.

Med tanke på att man helt gratis får hjälp av erfarna experter på området, är det faktiskt rentav dumt att inte ens ge det ett försök.

– Att inte ens överväga att samla sina lån är direkt osmart, säger lånehandläggaren.

Ta det säkra före det osäkra – här sänker du dina lånekostnader.

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 20 olika banker och långivare.
• Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.