Ta hjälp av Freedom Finance för att få till drömlånet. Tjänsten är helt gratis och det tar bara några minuter att ansöka.

– Min egen bank sa nej så då testade jag Freedom Finance utan större förhoppningar. Men det visade sig vara väldigt snabbt och enkelt, och dessutom fick jag ett låneerbjudande med förvånansvärt låg ränta. Jag kunde inte varit mer nöjd, säger Andreas.

Saknar du en tillsvidareanställning är det vanligt att din egen bank säger nej eftersom du inte kan visa upp den säkerhet som personer med en tillsvidareanställning kan göra. Ett vikariat, en projektanställning eller till och med arbetslöshet behöver dock inte stå i vägen för att du ska kunna få ett bra lån via Freedom Finance. Det är flera faktorer som avgör om du kan få ett lån eller inte.

– Bara för att man inte har en tillsvidareanställning så ska det inte vara omöjligt att ta ett lån. För att lättare kunna få lån utan fast inkomst är det viktigt att visa upp så mycket som möjligt kring sin ekonomi, så som kommande jobb eller eventuella sparanden, säger en lånehandläggare på Freedom Finance.

Freedom Finance hjälper hundratals svenskar varje år till bättre lånevillkor och kliver ofta in när kundens egen bank säger nej. De samarbetar med ett 20-tal banker för att snabbt kunna ge kunden marknadens bästa låneerbjudanden. Kunden Karin blev positivt överraskad över Freedom Finance snabba handläggning.

– Jag blev så förvånad att det gick så fort att ordna lånet, att jag inte ens hann få ordning på mina papper, säger Karin.

Via Freedom Finance kan du ansöka om privatlån på upp till 600 000 kronor, ansökningsprocessen är enkel och tar endast ett par minuter att genomföra. Dessutom erbjuder Freedom Finance alltid gratis rådgivning när du ansöker om lån.

Ansök om lån via Freedom Finance redan idag och ta del av marknadens bästa låneerbjudanden.

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 25 olika banker och långivare.
• Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.