Här kan du få kostnadsfri lånehjälp. Fyll i det enkla formuläret och få låneerbjudanden från upp till över 20 banker och låneinstitut.

Det hela vände snabbt för Linda. På bara någon dag gick hon från att ha noll möjligheter att få lån till att få ett tiotal erbjudanden.
– Jag blev uppringd av Freedom Finance efter att fått avslag på ett lån hos en långivare. Freedom Finance fick uppgifter från mig om vilken summa det handlade om och ställde lite frågor, säger hon.

Efter att hon lagt på kom en länk skickad via e-post. Freedom Finance jobbar med flera olika långivare och kan ordna lånelösningar åt kunder som blivit nekade när de sökt på egen hand. Det går att låna upp till 500 000 kronor med en ränta från 3,25 procent beroende på ens ekonomiska förutsättningar. (Följ länken i slutet av artikeln för att räkna ut månadskostnaden.)

– Det stod vilka långivare som fått en förfrågan och jag kunde också se vilka som ville erbjuda mig ett lån. Bra översikt, och med alla uppgifter jag behövde för att kunna ta ett beslut, säger hon.

Hos Freedom Finance spelar betalningsanmärkningar ingen roll – det går att låna pengar ändå. Detta så länge man har en årsinkomst på 100 000 kronor.

På Freedom Finance hemsida finns en lånekalkyl där det är lätt att räkna ut vad din månadskostnad blir, och via tre steg har man enkelt och snabbt ansökt om ett privatlån. Följ länken nedan för att ansöka.

Här kan du få kostnadsfri lånehjälp. Fyll i det enkla formuläret och få låneerbjudanden från upp till över 20 banker och låneinstitut.

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 25 olika banker och långivare.
• Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.