Låt Freedom Finance jämföra över 20 olika bankers räntor åt dig. Tjänsten är helt gratis och du får snabbt svar.

1. Du kan spara pengar
Det är inte säkert att din vanliga bank erbjuder dig den bästa räntan. Genom att jämföra olika låneerbjudanden kan du spara flera tusen kronor i månaden. Ansöker du om lån via Freedom Finance så jämför de omkring 20 olika bankers låneerbjudanden och du kan vara trygg med att du får den bästa möjliga räntan på ditt lån.

2. Samla lånen
Har du flera lån med höga räntor sedan tidigare? Genom att samla lånen till ett enda kan man få en bättre ränta och på så vis spara pengar varje månad. Kunden Johanna har räknat ut att hon sparar över 4 000 kronor i månaden på att samla sina smålån till ett större.
– Jag är evigt tacksam för all hjälp jag fått av handläggaren som hjälpte mig med detta, säger Johanna.

3. Tjänsten är gratis
Det är helt kostnadsfritt att ansöka om lån via Freedom Finance. En handläggare tar fram de låneerbjudanden som erbjuds just dig. Du kan sedan välja att acceptera något av erbjudandena eller att avstå, tjänsten är inte bindande. När du ansöker om lån kan du även ta del av gratis rådgivning.

4. Det är smidigt
Du kan ansöka om lån hemma i soffan, på bussen eller var du än befinner dig. Allt som krävs är en mobiltelefon eller dator och uppkoppling. Du behöver inte själv kontakta de olika bankerna – Freedom Finance sköter jobbet åt dig. Pengarna finns sedan på ditt konto redan efter en bankdag (vid användning av BankID).

5. En enda kreditupplysning
Trots att du kan få låneerbjudanden från flera olika banker så görs endast en kreditupplysning hos Upplysningscentralen.

Se till att du inte går miste om pengar på ditt nästa lån! Här kan du hitta marknadens bästa räntor.

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 20 olika banker och långivare.
• Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.