Kolla: Är du drabbad? Här kan du helt gratis jämföra lån.

Att hitta rätt lån kan kännas krångligt och svårt, och vissa banker har hårdare krav än andra. Freedom Finance är en låneförmedlare som jämför över 20 olika banker och långivares erbjudanden så att du ska kunna ta del av bästa möjliga ränta.

– Alla banker och långivare har olika regler och villkor. Genom att jämföra lånen hos en låneförmedlare ökar chanserna både för att lånet ska bli beviljat och att man ska få en bra ränta, säger en lånehandläggare på Feedom Finance.

En stor fördel är att tjänsten är helt gratis att använda. Man har alltså inget att förlora.

Hur mycket kan du spara? Kolla här – helt gratis.

– Man kan kolla möjligheterna och se vad flera långivare har att erbjuda, många tjänar på det. Du kanske har sökt lån hos din egen bank men vill undersöka fler möjligheter och jämföra hos oss. Det är inte bindande och kostar inget.

Hos Freedom Finance kan man med en årsinkomst på 100 000 kronor ansöka om lån på upp till 600 000 kronor. Du behöver alltså inte ha ett fast jobb för att få lånet beviljat.

– Vi satsar hårt på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut.

Freedom Finance har i snart 20 år hjälpt svenskar till bättre lånevillkor vilket har gjort dem till Nordens mest erfarna låneförmedlare. Trots att de söker hos 20 banker och långivare görs endast en kreditupplysning. Vid användning av mobilt BankID kan pengarna finnas på kontot redan nästa dag.

Hur kan ni hitta den bästa lånelösningen?
– Det är ganska enkelt. Vi är ingen bank utan samarbetar istället med de som lånar ut pengar. Freedom Finance hjälper människor att jämföra, värdera och få lånen. Allt är baserat på individens ekonomiska situation, säger en lånehandläggare på Freedom Finance.

Ta det säkra före det osäkra: Här kan du se vilka erbjudanden du kan ta del av.

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 20 olika banker och långivare.
• Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.