Hos Freedom Finance blir du personligen kontaktad av erfarna experter då du vill ta ett lån eller samla de lån du redan har.
Ansökan tar bara några minuter.

Det kan vara en riktig djungel att ansöka om lån, och i vissa fall kan det till och med vara svårt att överhuvudtaget få ett lån beviljat.

Men genom ett unikt arbetssätt lyckas Freedom Finance ofta hitta en lösning för sina kunder. De jobbar nämligen utifrån att jämföra olika banker och långivare för att hitta marknadens bästa erbjudanden.

Med 17 års erfarenhet av branschen synar de lånemarknaden efter bolån, billån och privatlån. Trots att tjänsten ger erbjudanden från flera långivare görs endast en kreditupplysning hos Upplysningscentralen.

Det enda som krävs av kunden är några minuter – tiden det tar att fylla i låneansökan. Därefter gör Freedom Finance en jämförelse av olika låneerbjudanden för att sedan låta kunden välja det lån som känns bäst.

Efter att valet har gjorts är det bara att vänta på att pengarna ska dyka upp på kontot, vilket de gör inom 3-5 bankdagar efter att kunden har skickat in undertecknade lånehandlingar eller skuldebrev.

En som nyligen använt sig av Freedom Finance tjänst är Carina Svensson. Hon uppskattade att lånehandläggaren var väldigt tydlig och saklig.

– Jag tycker att det var ett väldigt bra telefonmöte med Freedom Finance. De var sakliga och förklarade hur allt går till, berättar kunden Carina Svensson.

Den personliga servicen är en sak som gör Freedom Finance så unika: Som kund får man alltid personlig service av en erfaren handläggare. Allt det här är gratis – oberoende vad ansökan resulterar i.

Ta ett lån eller räkna ut ny månadskostnad för befintliga lån.
Helt gratis hos Freedom Finance.

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån, bolån och billån.
• Företaget förmedlar banklån från ett 20-tal olika banker och långivare.
• Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.