Här är tjänsten som kan ge dig bättre lånevillkor. Jämför och spara flera tusen kronor.

Det finns många fördelar med att lägga om sina lån till ett och de mest anmärkningsvärda är att det faktiskt är mycket lättare att få översikt över sin ekonomi och att man kan spara stora summor pengar.

Freedom Finance har över 20 års erfarenhet av låneförmedling vilket gör dem till de mest erfarna inom området i Norden. På bara några minuter kan man jämföra bankernas låneerbjudanden och hitta det som passar en själv bäst. Det här hjälper Freedom Finance experter till med helt kostnadsfritt.

Här är några anledningar till varför det lönar sig att samla flera lån till ett:

1. Mindre att hålla koll på
Efter att ha samlat sina lån och krediter är det endast en långivare man behöver fokusera på. Då slipper man lägga pengar på uppläggningsavgifter, aviavgifter och andra administrativa avgifter från flera långivare. Alltså kommer man redan här att få en fördel, oavsett om räntesatsen sänks eller inte.

Dessutom kan man ofta få en bättre ränta på det nya lånet, vilket var fallet för kunden Bernt Ståhl.

– Freedom Finance hjälpte mig på ett mycket professionellt och seriöst sätt att lägga om mina lån och samla dem till ett enda lån. På så sätt halverade jag räntekostnaden. Dessutom var handläggningen mycket snabb och effektiv. Från första kontakten till att allt var klart och påskrivet, tog det endast två dagar, säger Bernt Ståhl.

2. Endast ett lån att amortera på
Med ett lån istället för flera amorterar man bara till en långivare varje månad. Amorteringen anpassas ofta individuellt för var och en där man ser till ekonomi och betalningsmöjligheter, vilket gör att man kan få bra villkor som passar ens egna förutsättningar.

3. Man kan spara pengar
När flera mindre lån blivit till ett större kan det kanske kännas som att det är stort och tar lång tid att betala av. Men i slutändan lönar det sig oftast rejält. Genom att bara betala avgifter och amortera på ett lån, och dessutom ha chans till lägre ränta på det nya lånet, har man troligen sparat pengar till slut.

Ta det säkra före det osäkra – här sänker du dina lånekostnader.

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 20 olika banker och långivare.
• Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.