Hur mycket pengar går du miste om varje månad? Ta reda på det här – helt gratis.

En vanlig lånemiss många gör är att ha flera olika smålån och krediter med höga räntor. Via Freedom Finance kan man samla sina lån till ett enda och på så vis få en ny, mycket lägre ränta.

Allt man behöver göra är att fylla i en enkel ansökan, sedan jämför de över 20 olika banker och långivares erbjudanden och du får svar efter bara några minuter. Snabbt och smidigt.

Stefan är en av alla nöjda kunder. Genom att samla sina lån till ett enda fick han mycket bättre ränta och lyckades spara totalt 40 000 kronor.
– Jag har på ett samtal sparat cirka 40 000 kronor i ränta och fått ungefär 1 200 kronor lägre månadskostnad, säger Stefan.

Han är inte ensam om att hylla låneförmedlaren.

Gör som Stefan: Kolla vilken ränta du kan få.

Kunden Aleksandra från Östersund hade hamnat i en ohållbar ekonomisk situation med flera olika lån och krediter som hade skyhöga räntor. Hon förstod att det bästa vore att samla lånen, problemet var bara att hennes ordinarie bank sa nej.

– Jag och min kille hade krediter på cirka 350 000 kronor med räntor från 5 upp till 14 procent, säger hon.

Via Facebook kom hon i kontakt med Freedom Finace. Hon ansökte om lån utan större förhoppning men fick genast svar från 15 olika banker. Tack vare den smidiga tjänsten har hon lyckats ta sig ur sin ekonomiska knipa.

– Vi valde att låna 300 000 med ränta på 3,99 procent. Egentligen är det fantastisk om man tänker på att vi hade flera krediter på cirka 350 000 med räntor från 5 upp till 14 procent, säger hon.

Hos Freedom Finance behöver inte ditt ekonomiska förflutna avgöra. Alla kan ansöka om lån på upp till 600 000 kronor. Trots att de söker hos över 20 olika banker och långivare görs endast en kreditupplysning.

– Vi satsar hårt på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger en lånehandläggare på Freedom Finance.

Ta det säkra före det osäkra: Samla lånen och spara pengar.

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 20 olika banker och långivare.
• Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.