Gör som Stefan: Kolla vilka räntor du kan ta del av och sänk dina kostnader redan idag.

Det är inte helt ovanligt att man betalar alldeles för mycket i låneränta – utan att veta om det. Men genom att samla sina tidigare lån och krediter kan man spara tusentals kronor.

Låneförmedlaren Freedom Finance jämför över 20 olika banker och långivares erbjudanden och hittar på så vis bästa möjliga ränta åt just dig.

Stefan är en av alla nöjda kunder. När han testade tjänsten blev han positivt överraskad.

– Jag har på ett samtal sparat cirka 40 000 kronor i ränta och fått ungefär 1 200 kronor lägre månadskostnad, säger Stefan.

Han är inte ensam. Freedom Finance är Nordens mest erfarna låneförmedlare med snart 20 år på nacken. Sedan starten har de hjälpt tusentals svenskar till bättre lånevillkor.

Via dem kan man ansöka om lån på upp till 600 000 kronor med en årsinkomst på minst 100 000 kronor. Dessutom görs endast en kreditupplysning.

– Efter att ha hjälpt så många svenskar, norrmän och finländare under så många år vet vi hur vi ska skanna marknaden på de bästa lånen. Vi satsar dessutom stort på att försöka hitta en lånelösning för alla, oavsett hur ditt ekonomiska förflutna ser ut, säger en lånehandläggare på Freedom Finance.

Testa hyllade gratistjänsten som kan sänka dina månadskostnader.

Det här är Freedom Finance:
• Freedom Finance erbjuder privatlån och billån.
• Företaget förmedlar lån från över 20 olika banker och långivare.
• Det är helt kostnadsfritt att ta del av Freedom Finance tjänster.
• Bara en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen, UC, trots låneerbjudanden från flera olika långivare.
• Klicka här för att ansöka redan nu.