På bara några minuter kan du hos Freedom Finance räkna ut hur mycket du kan spara på att samla dina lån.

Det är inte ovanligt att ha flera olika lån, men utan att veta om det betalar många högre ränta än nödvändigt varje månad. Det är lätt att låta det gå förbi om intresset för ekonomi inte är så stort, eller om det inte finns vetskap om hur man ska åtgärda problemet.

Med Freedom Finance behövs varken intresset eller vetskapen – de gör nämligen jobbet åt sina kunder. Allt som behöver göras är att följa tre enkla steg.

– Oavsett vad, hur mycket och när man vill låna, ser vi på Freedom Finance till att undersöka kundens lånemöjligheter för att erbjuda bästa möjliga villkor. Vi jämför låneerbjudanden från flera banker och långivare åt de som ansöker om lån, förklarar en handläggare på Freedom Finance.

Med professionell hjälp är det faktiskt inte svårt att se över lånen. Här är de tre enkla stegen som leder till bättre lånevillkor:

1. Ansök
Börja med att fylla i ett ansökningsformulär på Freedom Finances hemsida. Du kan också ringa direkt till en handläggare för att gå igenom ansökan tillsammans.

2. Freedom Finance jämför
Nästa steg är att Freedom Finance utvärderar och jämför dina lånemöjligheter. Eftersom de samarbetar med över tjugo olika banker och långivare kan de skanna marknaden på bästa möjliga sätt.

3. Du väljer
Så fort Freedom Finance har fått in och jämfört svaren från långivarna är det din tur att välja det erbjudande du tycker är bäst. Pengarna betalas ut när du har returnerat påskrivna handlingar.

Att använda sig av Freedom Finances tjänster är helt kostnadsfritt. De erbjuder privatlån, bolån och billån upp till 500 000 kronor med möjlighet till ränta på 3,25 procent. Vid ansökan görs endast en kreditupplysning hos Upplysningscentralen.

Svårare än så är det inte – följ de tre stegen kostnadsfritt hos Freedom Finance.