Fotbollssäsongen fortsätter – nu kan du bli rik på fotboll.
JUST NU: Den unika tjänsten är nu helt kostnadsfri.

Football Utd är sajten som erbjuder dig de mest analyserade tipsen till en mängd olika matcher i hela världen. Många av deras så kallade tipsters har hållit på i över 25 år, och vet hur de ska göra för att vinna de stora summorna.

Nu kan du själv ta del av experternas tips helt utan kostnad. Expertnätverket har tidigare kostat en fast summa varje månad, men nu blir allt helt gratis lagom till CL-festen.

Då får du ta del av alla tipsters speltips, analyser, krönikor samt Spelpodden som kommer ut varje vecka. Den här säsongen lägger Football Utd extra mycket fokus på Premier League, Serie A och La Liga. Det är tips som kan visa sig bli guld värda när du ska spela på matcherna. Företagets tipsters tillhör spelvärldens absoluta elit – att få ta del av deras spel är en otrolig förmån som dessutom höjer spänningen ordentligt.

Att experterna hos Football Utd på lång sikt ofta gör vinst är svårt att argumentera emot. Sajten har en unik statistiksida, där man kan se vilken tipster som tjänat mest pengar sedan starten samt vilka tipsters som är heta för tillfället. Allt för att underlätta ditt spelande.

Under det senaste året är det tipstern ”Whale” som gått bäst. Han har gjort en vinst på drygt 63 000 kronor. Nu har du alltså möjlighet att följa alla speltips som han och övriga tipsters postar – helt gratis.

Fotbollssäsongen fortsätter – nu kan du bli rik på fotboll.
JUST NU: Den unika tjänsten är nu helt kostnadsfri.