Fotbollssäsongen fortsätter – nu kan du bli rik på fotboll.
JUST NU: Den unika tjänsten har blivit helt kostnadsfri.

De europeiska storlagen gör upp om den åtråvärda CL-titeln och nu kan man ta del av experternas speltips för att höja spänningen och förhoppningsvis vinna pengar. Nu kan man använda den unika tjänsten helt gratis – det här är alltså ett perfekt tillfälle att äntligen bli medlem hos expertnätverket Football Utd.

Thomas Wilbacher är en av företagets tipsters och han har stenkoll på alla smådetaljer som påverkar en match. Som kund hos Football Utd kan man ta del av hans, och hans kollegors, alla speltips.
– Statistik visar att kunder som följer spelen vinner pengar. Det här är som aktiemarknaden, det klokaste är att investera över tid. Eftersom alla våra spel är certifierade, det vill säga att det är riktiga pengar satsade, kan man lita på att det är substans i de speltips kunderna får ta del av, säger Thomas.

Football Utd har rekryterat spelproffs från hela världen och nu när bollen rullar i Europas hetaste ligor kommer de att leverera – ordentligt.
– Man kommer att få tillgång till allt man behöver veta inför matchomgångarna. De stora ligorna kommer att ha egna temasidor med veckokrönika, previews, statistik och mycket mer, säger Thomas Wilbacher.

Han har själv varit med och rekryterat tipsters till Football Utd och menar att det här är några av världens bästa spelare.
– Av alla som spelar är det ungefär två procent som faktiskt vinner pengar. Våra tipsters tillhör de två procenten, det här är riktiga spelproffs, säger han.

Nu kan man ta del av experternas spel – helt kostnadsfritt. Klicka på länken nedan för att ta rygg på experterna redan nu.

Fotbollssäsongen fortsätter – nu kan du bli rik på fotboll.
JUST NU: Den unika tjänsten har blivit helt kostnadsfri.