Fotbollssäsongen fortsätter – nu kan du bli rik på fotboll.
JUST NU: Experttjänsten har blivit helt kostnadsfritt.

Mästerskapet i Brasilien blev en fotbollsfest utan ett svenskt lag. Nästa år är det dags för ännu ett mästerskap, i Frankrike den här gången och det tänker Erik Hamrén och hans manskap inte missa.

Så här långt ser det helt okej ut. Efter fyra spelade kvalmatcher ligger Sverige tvåa i sin grupp, fyra poäng bakom Österrike. Den 27 mars spelar de blågula sin nästa match, då de åker till Moldavien för att ta tre poäng.

Några andra nationer som är i behov av poäng är Holland, som överraskande ligger trea i sin grupp bakom Tjeckien och Lagerbäcks Island, och Tyskland. De regerande världsmästarna har en förlust och en oavgjord så här långt och ligger tvåa i sin grupp, med samma poäng som Skottland och Irland.

Samtidigt som Sverige och övriga nationer slåss om en plats till mästerskapet i Frankrike, jagar spelare runt om i världen de bästa oddsen för att tjäna pengar. Om du inte har tid att sätta dig in i all statisk och fakta för att vara förberedd finns det ett bra knep för att ändå ha goda vinstchanser – bli medlem på sajten Football Utd.

Där får du ta del av några av världens bästa fotbollsexperters spel. Många av deras så kallade ”tipsters” har hållit på i över 20 år och vet vad som krävs för att vinna stora summor.

Nu har Footbal Utd dessutom bestämt sig för att erbjuda allt innehåll utan kostnad. Allt du behöver gör är att klicka på länken nedan och registrera dig, därefter kan du ta rygg på dina favoritexperters tips.

Fotbollssäsongen fortsätter – nu kan du bli rik på fotboll.
JUST NU: Experttjänsten har blivit helt kostnadsfritt.