Fotbollssäsongen fortsätter – nu kan du bli rik på fotboll.
JUST NU: Den unika tjänsten är nu helt kostnadsfri.

De europeiska ligorna börjar närma sig avgörandet och precis som lagen håller spelbolagen nu på att ladda upp inför slutspurten. Det finns odds på det mesta, vilket gör att du kan tjäna stora summor pengar.

Nu kan du få hjälp av experter i världsklass att tippa matcher och resultat – utan att behöva betala en enda krona. För bra för att vara sant? Nej, att bli medlem på Football Utd är äntligen helt kostnadsfritt.

Att registrera sig går snabbt och enkelt och sedan är det bara att välja vilken eller vilka så kallade tipsters du vill ta rygg på. För att du inte ska missa när din favoritspelare lägger ett nytt speltips kan du få meddelanden via mejl eller mobil.

Sajten har en unik statistiksida där du kan se hur mycket respektive tipster har dragit in under den senaste tiden. Allt för att underlätta ditt spelande och öka dina chanser att tjäna pengar. Men expertnätverket Football Utd erbjuder även härliga temasidor om de populära storligorna, en podcast med speltips och mycket mer. Bäst av allt är förstås att den unika tjänsten har blivit gratis.

Fotbollssäsongen fortsätter – nu kan du bli rik på fotboll.
JUST NU: Den unika tjänsten är nu helt kostnadsfri.