Slutspel i CL, EM-kval-matcher och toppligorna ska avgöras – i vår kan du bli rik på fotboll.
Nu har den unika tjänsten blivit kostnadsfri – bli medlem här.

En het fotbollsvår ligger framför oss. De stora ligorna rullar på och som vanligt är spänningen lika intensiv som säsongen är lång. Dessutom har det blivit dags för slutspel i CL. I mitten av februari spelas de första åttondelsfinalerna och sedan avlöser toppmatcherna varandra.

I mars är det också dags för kvalet att fortsätta och Sverige inleder med match mot Moldavien den 27 mars. Givetvis har spelbolagen laddat upp med många spelobjekt och du kan spela på allt mellan himmel och jord. Många har inte tiden att sätta sig in i allt, eller så kanske inte intresset finns att läsa på om alla lags skador.

Men äntligen finns det hjälp att få för den som ändå vill ha spänningen som bettingen erbjuder. På Football Utd finns professionella spelare med lång erfarenhet, så kallade tipsters. Vissa är matematiker, vissa finansproffs, medan andra är före detta fotbollsspelare. En sak har de gemensamt – de vet allt om att vinna under en längre tid. Några tipsters har varit vinnande spelare i över 20 år.

De känner till alla faktorer som påverkar en match, vet vilket typ av spel som är bäst för den aktuella matchen och kan analysera spelmarknaden. Det är ingen slump att de tjänar pengar år efter år. Därför är de Footboll Utds experter och nu kan du alltså ta rygg på dem. Allt du behöver göra är att gå in på sajten och bli medlem utan kostnad.

För att fira supervåren som väntar alla fotbollsälskare har Football Utd nu tagit bort kostnaden för att prenumerera på experttipsen. Efter registreringen kan du alltså ta rygg på experterna hos Football Utd.

Slutspel i CL, EM-kval-matcher och toppligorna ska avgöras – i vår kan du bli rik på fotboll.
Nu har den unika tjänsten blivit kostnadsfri – bli medlem här.