Fotbollssäsongen fortsätter – nu kan du bli rik på fotboll.
JUST NU: Den unika tjänsten är nu helt kostnadsfri.

Antalet podcasts blir bara fler och fler, och det finns inom de flesta områdena, men Football Utd tyckte att det saknades en bra podd med speltips. Så vad gjorde de då? Jo, de startade en spelpodd helt enkelt.

Tillsammans med kvällstidningen Expressen ger de ut ”Spelpodden” varje vecka. Där kommer spelexperterna Thomas Wilbacher och Daniel Olenklint med analyser och konkreta tips inför helgens matcher.

Spelpodden är perfekt för dig som kanske inte har så mycket tid över, men som ändå vill hänga med i toppfotollen och gärna vill ha chans att tjäna lite extrapengar på helgerna.

Du slipper nämligen sätta dig in i alla ligor själv och läsa på om statistik inför matcherna. Du behöver inte ens sätta dig vid datorn och surfa in på klubbarnas hemsidor för att få senaste nytt.

Utan allt du behöver göra är att ladda hem ”Spelpodden” och sedan lyssna, oavsett var du befinner dig, på vad experterna har att säga.

Du hittar Spelpodden här och på de vanliga podcast-ställena. Annars kan du logga in på Football Utd och lyssna via deras hemsida. Där kan du även ta del av andra tipsters spel – helt kostnadsfritt.

Fotbollssäsongen fortsätter – nu kan du bli rik på fotboll.
JUST NU: Den unika tjänsten är nu helt kostnadsfri.