Fotbollssäsongen fortsätter – nu kan du bli rik på fotboll.
JUST NU: Den unika tjänsten har blivit helt gratis

Senaste matchen i CL spelades i mitten av december, men nu kan alla fotbollsälskare andas ut. Efter ett två månader långt uppehåll är det dags för det vi alla väntat på – slutspelet.

Fjolårsmästarna Madrid vann enkelt sin grupp och nu väntar Schalke i åttondelsfinalen. Några andra intressanta matcher i första slutspelsrundan är den svenske storstjärnans PSG mot Chelsea, City-Barcelona samt Juventus-Dortmund.

Spelbolagen rustar förstås ordentligt inför den stora fotbollsfesten i vår, och det gör att det finns en hel del odds att spela på. För att öka dina chanser att ta hem riktigt stora summor kan du bli medlem på Football Utd och följa deras experter, så kallade "tipsters".

Sajten har en unik statistiksida, där du exakt kan se hur det har gått för varje tipster den senaste tiden. Sedan väljer du själv vem av dem du vill följa, och då får du speltips varje dag. När din favorit-tipster lägger ett spel kan du få ett meddelande via mejl eller mobilen.

Football Utd har just nu bestämt sig för att göra den unika tjänsten kostndsfri. Allt du behöver göra är att klicka på länken nedan för att registrera dig. Efter det kan du ta rygg på experterna på Football Utd som kommer att leverera proffstips under hela CL-turneringen. Hetast just nu är tipstern Niklas Borg som har spelat hem nästan 20 000 kronor på CL.

Så spelas åttondelsfinalerna

PSG-Chelsea
Donetsk-München
Schalke-Real
Basel-Porto
City-Barcelona
Juventus-Dortmund
Arsenal-Monaco
Leverkusen-A.Madrid

Fotbollssäsongen fortsätter – nu kan du bli rik på fotboll.
JUST NU: Den unika tjänsten har blivit helt gratis