Kortet helt utan årsavgift – rabatt i över 200 nätbutiker. Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort.

Julen närmar sig med stormsteg och i de svenska hemmen planeras det för fullt – var det ska firas, hur det ska göras och inte minst vad man ska köpa för julklappar.

Eftersom många människor vet om att de kommer att göra många inköp i jul kan det vara skönt med ett kreditkort som ger flera olika förmåner när man julhandlar. Med re:member flex kan man nämligen få rabatt i över 200 webbutiker – vilket kan innebära stora besparingar för den som utnyttjar det.

Rabatten, som kallas re:member reward, är upp till 25 procent (exklusive moms- och fraktkostnader) och bland de hundratals butiker som finns anslutna hittas alltifrån modebutiker, skönhetsprodukter och hotellkedjor. Med andra ord har man stora möjligheter att hitta något som passar sina nära och kära, och köpa till bättre priser än normalt.

Rabatten registreras när man loggat in och genomfört sitt köp med re:member flex – och dras från den månatliga fakturan.

Men det förmånliga programmet re:member reward är inte den enda fördelen med re:member flex. Årsavgiften är nämligen 0 kronor – till skillnad från många andra liknande kreditkort.

För att ansöka om ett re:member flex fyller man i sina uppgifter via länken nedan och skickar in. Om ansökan går igenom tar det ungefär en vecka innan man kan börja använda förmånerna.

Kortet helt utan årsavgift – rabatt i över 200 nätbutiker. Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort.

Här är re:member flex:
re:member flex, Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr. Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.
Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller.
Kreditgivare: EnterCard Sverige AB (org nr 556673- 0593) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.
• Klicka här för att ansöka om ett re:member flex redan i dag.

Förmåner med re:memer flex:
• Upp till åtta veckors räntefri kredit
• Möjlighet till delbetalning: Med re:member flex kan man delbetala större inköp mellan 3000-20 000 kronor. Då tillkommer en avgift om 57 kronor per månad.
• Upp till 100 000 kronor i kredit
• Rabatt i 200 nätbutiker