Bonus på allt man handlar – och upp till 11 olika försäkringar. Här gör man sin ansökan till re:member more.

Många svenskar väljer att betala alla eller delar av sina inköp på kredit. En av anledningarna är att man då kan dela upp betalning för större köp under en längre period. Med re:member more får man också upp till åtta veckors räntefri kredit. Väljer man att betala hela fakturabeloppet inom förfallodatum tillkommer alltså ingen ränta.

Men re:member more har fler fördelar än så. Det kan till exempel kännas krångligt att veta vad som gäller med försäkringar när man bokar en resa. Med re:member more behöver man inte fundera längre. I kortet re:member more ingår resepaketet more med 8 olika reserelaterade försäkringar.

Utöver det får kortets innehavare även ta del av andra förvalda försäkringar. Som prisgaranti, köpskydd och skydd vid ID-stöld. Helt utan extra kostnad.

Det fördelaktiga upplägget med såväl försäkringar som poäng tillbaka för varje krona gör re:member more till ett kort för den som känner att man vill ha ut mycket av sitt kreditkort. I och med att poängen betalas ut som cash back på kortet innebär bonussystemet alltså att man själv kan avgöra när och hur man vill använda sin bonus.

Passa på att göra en ansökan om ett re:member more och slipp årsavgiften det första året. Det tar bara några minuter att ansöka!

Bonus på allt man handlar – och upp till 11 olika försäkringar. Här gör man sin ansökan till re:member more.

Det här är re:member more
re:member more, Ordinarie årsavgift 295 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Kreditränta f.n. 16,24 % (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 13,78 % utan årsavgift (17,00 % med årsavgift) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 714 kr kr med årsavgift. Det sammanlagda beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader och att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag.
Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller.
Kreditgivare: EnterCard Sverige AB (org nr 556673- 0593) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.
• Klicka här för att ansöka om ett re:member more redan i dag.