Kortet helt utan årsavgift. Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort.

Ett kreditkort innebär att man handlar på faktura och betalar i efterhand. För den som använder ett kreditkort från re:member betyder det att man själv kan välja hur man vill betala tillbaka.

Med exempelvis re:member flex har man upp till åtta veckors räntefri kredit. Då fakturan anländer väljer man sedan själv om man önskar betala tillbaka allt på en gång, eller lite i varje månad.

Men kortet har många ytterligare fördelar.
* Kortets årsavgift är 0 kronor.
* Med re:member flex kan man välja upp till tolv försäkringar för 70 kronor per försäkring och år. Det innebär att man kan skräddarsy sitt kreditkort som man önskar – så att det passar precis som man själv vill.

Här gör man sin ansökan för re:member flex.

Kortet helt utan årsavgift. Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort.

Här är re:member flex:
re:member flex, Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr. Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.
Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller.
Kreditgivare: EnterCard Sverige AB (org nr 556673- 0593) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.
• Klicka här för att ansöka om ett re:member flex redan i dag.