Kortet helt utan årsavgift. Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort.

Efter en lång vinter och en något kortare vår är sommaren äntligen här. Men, under semestern kan det vara bra att ha ett kreditkort tillhands.

Ett riktigt bra kreditkort kan vara svårt att hitta men i många fall kan re:member flex vara bra. Vanligtvis betalar man en årsavgift för ett kreditkort, men den slipper man med re:member flex som inte har någon årsavgift.

Under semestern är det också många som vill resa iväg, antingen inom Sverige eller utomlands, men oavsett var man åker är det viktigt att ha bra försäkringar och med re:member flex kan man välja till upp till tolv olika försäkringar, allt från aktivitetsskydd och missad avresa till olycksfallsskada, för endast 70 kronor styck per år.

Men det som gör att re:member flex fungerar utmärkt för alla semesterfirare är att man genom att det är upp till åtta veckors räntefri kredit kan dela upp betalningen.
Ett kreditkort från re:member innebär valfrihet, och man kan ansöka om kortet på ett enkelt sätt genom att klicka på länken nedan.

Kortet helt utan årsavgift. Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort.

Här är re:member flex:
re:member flex, Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr. Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.
Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller.
Kreditgivare: EnterCard Sverige AB (org nr 556673- 0593) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.
• Klicka här för att ansöka om ett re:member flex redan i dag.