Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort. Kortet där årsavgiften är 0 kronor.

Det existerar många förutfattade meningar om kreditkort. En av dessa är att det alltid är skyhöga årsavgifter för att skaffa och inneha ett sådant kort.

Men då har man inte hört talas om re:member flex.

En av styrkorna med det populära kortet är att årsavgiften är 0 kronor.

Och när man väl ansökt och fått sitt re:member flex-kort i plånboken kan man ta del av kortets övriga fördelar, som gör användandet av kreditkortet enkelt, snabbt och smidigt.

Med re:member flex får man upp till åtta veckors räntefri kredit. Det innebär att man får en större valfrihet när det kommer till hur man vill sköta sin betalning: att betala allt på en gång eller skjuta på betalningen i upp till åtta veckor utan att det tillkommer någon ränta.

Vill man delbetala går det också utmärkt med re:member flex. Alla inköp mellan 3 000 och 20 000 kronor kan man delbetala räntefritt i sex, tolv eller 24 månader. Då tillkommer en administrativ avgift på 57 kronor i månaden.

Via länkarna nedan kan man enkelt gå in och skicka en kortansökan till re:member flex.

Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort. Kortet där årsavgiften är 0 kronor.

Här är re:member flex:
re:member flex, Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr. Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.
Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller.
Kreditgivare: EnterCard Sverige AB (org nr 556673- 0593) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.
• Klicka här för att ansöka om ett re:member flex redan i dag.