Här kan man ansöka om ett re:member more-kort. Det finns många fördelar – bonus på alla inköp och resepaket med åtta försäkringar.

Det finns en mängd kreditkort på marknaden och det är inte helt lätt att välja rätt i djungeln av kort. re:member more har ett förmånligt bonussystem där du får pengar tillbaka på allt du handlar.

Det kan vara svårt att veta vilken typ av bonuspoäng man har nytta av i framtiden, men när man får pengarna i ren cashback kan man själv bestämma hur de ska användas.

Du får 1 % av dina inköp tillbaka – och väljer själv när du vill plocka ut pengarna. På så sätt kan du spara samtidigt som du handlar.

Här är det smarta betal- och kreditkortet som ger pengar tillbaka på alla dina inköp.

Just nu får du testa det exklusiva kortet första året helt utan årsavgift (värde 295 kronor).

Här kan man ansöka om ett re:member more-kort. Det finns många fördelar – bonus på alla inköp och resepaket med åtta försäkringar.

Det här är re:member more
Med re:member more MasterCard kan du göra betalningar och ta ut kontanter. Ordinarie årsavgift 295 kr. Kreditränta f.n. 16,24 % (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 13,78 % utan årsavgift (17,00 % med årsavgift) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 714 kr kr med årsavgift. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader och att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag. Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,5 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. Kreditgivare: EnterCard Sverige AB (org nr 556673-0593) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.
• Klicka här för att ansöka om ett re:member more redan i dag.