Kortet helt utan årsavgift. Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort.

Med tanke på att allt fler köp görs med kort och online kan det vara smart att fylla ut sin plånbok med ett kreditkort. Inför en utlandsresa rekommenderar exempelvis både banker och kortutgivare att man tar med sig både ett vanligt bankkort och ett kreditkort.

Men det finns förstås fler fördelar än så med att ansöka om ett re:member flex-kort. Till att börja med är kortet helt utan årsavgift, till skillnad från många andra kreditkort på marknaden. Eftersom re:member flex samtidigt har upp till åtta veckors räntefri kredit betyder det att ingen ränta eller extraavgifter tillkommer om man betalar hela sin faktura inom den angivna tiden.

re:member flex har också individuell ränta som sätts efter den sökandes kriterier. Med kortet finns möjlighet att dela upp större inköp i upp till 24 månader, vilket kan vara passande om man exempelvis köpt en stor och dyr hushållsapparat. Vid delbetalning tillkommer en avgift på 57 kronor i månaden.

Men uppsidorna är inte slut där. Tack vare förmånsprogrammet re:member reward har den som betalar med sitt re:member flex-kort tillgång till rabatt i fler än 200 webbutiker. Rabatten är upp till 25 procent (gäller ej moms- och fraktkostnader) – vilket alltså betyder att det finns stora pengar att spara.

Hur ansöker man då om re:member flex för att ta del av alla fördelar? Genom att gå in via länken nedan kommer man till ansökningssidan och fyller i sina uppgifter – vilket inte tar mer än två minuter. Om ansökan går igenom, vilket man får veta efter att den prövats, tar det fem-sju bankdagar innan man får sitt nya kort.

Kortet helt utan årsavgift. Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort.

Här är re:member flex:
re:member flex, Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr. Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.
Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller.
Kreditgivare: EnterCard Sverige AB (org nr 556673- 0593) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.
• Klicka här för att ansöka om ett re:member flex redan i dag.