Här kan du gratis testa succémetoden att söka jobb genom Emperator.
Fyra av fem får nytt jobb – inom bara sex veckor!

Arbetslösheten är ett av Sveriges största samhällsproblem. Samtidigt går många som har jobb och funderar om man verkligen hör hemma på sin arbetsplats – och siktar högre. Därför finns nu ett smart knep för att hitta sitt drömjobb på kort tid.

Marianne har testat. Hon hade jobbat som annonssäljare men var inte helt nöjd och kontaktade då Emperator som ägnar sig åt jobbcoaching. Efter bara några veckor hade det gett resultat: Marianne fick ett rejält karriärslyft i och med jobbet hon hade drömt om – som kommunikatör.

Nu kan du testa Emperators tjänster. När du tar en kontakt med deras jobbcoacher görs en personlig kartläggning av dina främsta kompetenser och egenskaper. Sedan skriver Emperator ditt personliga brev och CV på bästa möjliga sätt innan man kontaktar minst 500 företag. Fyra av fem av de som fullföljer jobb-paketet lyckas hitta ett nytt jobb redan efter sex veckor – så oddsen är goda att även ditt drömjobb ligger via Emperator.

Nedan kan du snabbt och enkelt fylla i dina uppgifter, så hör någon av Emperators högt uppskattade jobbcoacher av sig till dig. Det är dessutom helt gratis – så det finns knappast något att förlora.